12/7/08

The Boy In The Striped Pyjamas

I love the trailer for this movie! I'm definitely going to see it.








3 comments:

  1. Sv: Det går helt fint. Jeg er sånn som kommenterer mye og når jeg er i hjørnet. Jeg er helt enig med deg at vi kunne gjort mye mer for å forebygge at slike ting skjer. Det må vel ha skjedd noe feil i barnas oppdragelse og sosialisering. Det er i hvertfall helt tydelig at noem gikk helt feil et eller annet sted.

    ReplyDelete
  2. Ja ikke sant? hAr med aldersgrupper å gjør vet du.. Jeg gikk rundt og sang; men foreldre kan være gooooode å ha og ikke minst: aldri mer du og jeg, aldri tanken av deg! Nå liker jeg også bedre fragmenta og eg e kje aleina.. Men jeg har egentlig aldri likt sangen som vant da.. Du ser littp hvem som vinner at det er den yngre aldersgruppen som stemmer i norge.. Ole Runar, Malin og Celine liksom..? (ok de to siste var litt koselige da, og ikke så falske) og i sverige ifjor vant en gruppe gutter som spilte i band og san om kjærlighet, men da de kom i nordic sammenheng ble de slått av 2. plassen som synger om et datadyr liksom. En sang som forøvrig har gått på repeat i stua siden. SMAK?! Årets to norske vinnere må være det beste på år. Begge er modne, synger ikke falsk og eie r en tekst mer en: klissklass kjærlighet p pinne sjokosjokosjokoland. SORRY jeg er engasjert!

    ReplyDelete
  3. ...Haven't gotten the chance to watch this, but many are raving about it... Wish I have more time in this busy season. Hope you a best holiday season!

    ReplyDelete

Thank you so much for commenting!:)